Intra|Hallitus

Elise Cupista Kasteelle hopeaa

1.11.2018

Kaste hopealle 12-14 v. harrastesarjassa
Usvalle kat. 2 ja sijoitus neljäs 12-14 v. kilpasarjassa
Hohde KH 12-14 v. harrastesarjasssa sijalle 4
Tuike sijoittui 14-16 v. kilpsarjassa sijalle 10
Taiga M esiintyi upeasti Staralla

Myös Taiga M, Hohde KH, Usva ja Tuike avasivat upeasti kisakautensa

Kisakauden avaus Elise Cupissa 27.-28.10

 

Töölön kisahallilla järjestetyssä kaksipäiväisessä Elise Cupissa nähtiin viikonlopun aikana yhteensä viisi TapVon joukkuetta avaamassa syksyn kisakautta. Lauantaina Taiga M esiintyi Elisen stara-tapahtumassa ja sunnuntaina Kaste, Hohde KH, Usva ja Tuike harraste- sekä kilpasarjan puolella.

12-14v harrastesarjassa Kaste ylsi kategorialla 3 hopealle ja Hohde KH upeasti neljännelle sijalle kategorialla 4. 12-14v kilpasarjassa Usva sijoittui myös neljännelle sijalle pistein 15.750 ja kategorialla 2. Tuike sai kovatasoisessa 14-16v kilpasarjassa pisteet 14.000 ja ylsivät 10. sijalle

 

”Taiga M joukkueella oli tämän kauden ensimmäinen stara-tapahtuma lauantaina. Pientä jännitystä oli ilmassa, mutta siitä huolimatta tytöt tekivät siistin ja iloisen suorituksen. Nyt jatketaan ahkeraa harjoittelua ja pyritään saamaan vielä enemmän tarkkuutta suoritukseen. Seuraava stara onkin jo 3.11.” kertoo Taiga M valmentaja Pinja Tikkanen.

 

”Tuikkeen kisakauden avaukseen mahtui muutamia tasapaino ongelmia, muutama pieni pudotus ja hapuilu. Yleisilme pysyi kuitenkin siistinä ja kauden avaukseen oltiin tyytyväisiä. Nyt kahden viikon aikana pyritään saamaan harkkatasoa ylöspäin ja sitä kautta seuraavaa kisasuoritusta puhtaammaksi. Hyvillä mielin kohti SC Vantaan kisoja.

Usvan ohjelman alkuun tuli muutama vannevirhe, mutta loppua kohti ohjelma sujui paremmin ja paremmin! Kokonaisuudessaan kauden avaukseen oltiin tyytyväisiä. Tuloksena kat 2 ja neljäs sija.” kommentoi Anna-Maria Malms.

 

”Kasteen suorituksessa välittyi vahva ilmaisu, jota kisasta lähdettiin hakemaankin. SC Vantaan kisoihin lähdetään hyvällä fiiliksellä ja pyritään karsimaan nyt sattuneita välinevirheitä” kertaa valmentaja Emma Pesola.