Intra|Hallitus

Hae ohjaajaksi Syysloman Temppuleireille!

7.9.2018

Mankkaanpuron koululla 15.-17.10.

Leireillä temppuillaan vaihtuvilla radoilla, harjoitellaan akrobatiaa ja tutustutaan muun muassa FreeGymiin. Sään salliessa liikutaan päivittäin myös ulkona. Tärkeintä leireillä on liikunnan ilo, lasten viihtyminen sekä turvallinen liikkuminen! Aiempaa harrastustaustaa ei tarvitse, leiri on avoin kaikille!

Vastuuohjaajaksi etsimme kokenutta ja vastuullista ohjaajaa, joka on vastuussa leirin suunnittelusta ja sisällön tuottamisesta, järjestyksen ylläpitämisestä sekä leirin arkirutiinien toimivuudesta. Osaat luoda leireille iloisen ja turvallisen ilmapiirin liikkua ja leikkiä. Vastuuohjaajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Apuohjaajiksi etsimme kahta vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja rohkeasti toimeen tarttuvaa ohjaajaa. Apuohjaajilta edellytämme vähintään 16-vuoden ikää ja aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta tai lasten kanssa työskentelystä. Apuohjaajat auttavat vastuuohjaajaa arkirutiinien toimivuudessa ja järjestyksen ylläpitämisessä sekä osallistuvat ohjaukseen esim. vetämällä pienryhmälle leikkejä ja harjoituksia.

Päivittäinen työaika on noin 8-16.

Palkka:
Vastuuohjaaja: 300€ (sisältää suunnittelun)
Apuohjaajat: 180€

 

Täytä hakemus täällä.