Intra|Hallitus

TapiolaCup-kultaa Team Hohteelle!

10.4.2018

Sunnuntaina 8.4. Tapiolan Voimistelijat järjestivät maajoukkueen katsastuskilpailun sekä Tapiola Cupin Opinmäen koululla. Maajoukkueen katsastuskilpailussa kilpailtiin naisten- ja juniorisarjojen EM-kilpailujen edustuspaikoista. Molemmissa sarjoissa oli neljä paikkaa jaossa ja naisten sarjassa paikan lunastivat Minetit/TaSi, Ovo Team/OVO, Gloria/PNV ja Sanix Valens/LaTy/TuPy. Junioreissa puolestaan EM-kisalipun lunastivat Minetit Junior/TaSi/Coco, OVO Junior Team/OVO, Illusion Jr Blue/ TVSIllusion ja Elite/TapErä. Päivän aikana kilpailtiin myös nuorempien voimistelijoiden sarjoissa 8-10v., 10-12v. ja SM 12-14v. TapVosta kilpailuun osallistui kuusi joukkuetta.


Hohde ja Team Hohde avasivat kisakautensa 10-12 vuotiaiden sarjassa. Hohde kilpaili viidentenä ja onnistui tekemään hyvän ja ilmaisullinen suorituksen joka arvioitiin kategoriaan 3. Joukkue on tyytyväinen kauden ensimmäiseen kilpailuun. “Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti seuraavia kilpailuja. Kilpailukausi on vasta alussa ja meidän pääkisakausi alkaa vasta kuukauden kuluttua. Suunta on selkeästi oikea ja harkkasalilla on hyvä fiilis! Nyt jatketaan ohjelman hiontaa ja nostetaan ilmaisu uudelle tasolle.” kommentoi joukkueen valmentaja Sara Grönberg.


Team Hohde teki hyvän harkkatasoisen suorituksen joka arvioitiin kategoriaan 1 pistein 17.434. Tiukkaakin tiukemmassa kisassa tämä toi joukkueelle kultaa! “Nyt jatketaan harjoittelua ja ohjelman ahkeraa hiontaa, että seuraavissa kisoissa pystytään näyttämään tarkempi ja täsmällisempi kokonaisuus” kertoo valmentaja Katri Kukkola.


Team Tapiola Gloria lähti kilpailuun tavoitteenaan EM-kisapaikka. Joukkue onnistui näyttämään täsmällisen ja ilmaisullisen suorituksen johon joukkue on tyytyväinen. Kovassa kilpailussa, tavoitteena ollut EM paikka jäi kuitenkin harmillisesti saavuttamatta. Pisteet 16.950 oikeuttivat lopulta jaettuun viidenteen sijaan.


Team Tapiola pre Jr osallistui 12-14 vuotiaiden SM sarjaan. Joukkueen suoritus arvioitiin pistein 16,200. Näin ollen lopullinen sijoitus oli hienosti 5/14.


Viima M ja Viima J osallistuivat 8-10v sarjaan. Viima M ihastutti hauskalla sammakko-ohjelmalla ja suoritus arvioitiin kategoriaan 5. Viima J:n söpö irvikissa ohjelma nähtiin puolestaan aivan kilpailujen loppupuolella. Joukkueen ensimmäinen kisakoitos oli hyvä ja ilmaisullinen, tuloksena kategoria 8. “Ohjelma on mennyt paljon eteenpäin muutamassa viikossa ja tästä on hyvä jatkaa seuraaviin 8-10v. kisoihin” joukkueen valmentaja Emmi Ahonen kertoo.


Hieno kisapäivä kaiken kaikkiaan - Huippuvoimistelu toi Opinmäen katsomot täyteen ja kisatunnelma oli mahtava läpi koko päivän. Tapiolan Voimistelijat kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita joukkueita, tukijoukkoja, yleisöä sekä tietenkin korvaamattomia talkoolaisia jotka mahdollistivat tämän onnistuneen kilpailun. Hyvässä seurassa on ilo järjestää kisoja!


Joukkueiden kisakausi jatkuu tästä taidolla, tahdolla, tunteella! ;)